Munkkalan ampumaradan käytön rajoitukset muuttuvat

1.6.2020 alkaen voidaan ampumaradalla järjestää JÄSENYHDISTYSTEN (PMY, BSPA, PorRES, PRUK tai Porvoon RHY/HIRVISEUROJEN) omia, pienimuotoisia harjoituksia henkilökohtaisilla aseilla. Harjoitukset tulee ilmoittaa tapahtumakalenteriin tai kyseisen radan nettisivulla etukäteen. Harjoituksilla tulee olla joku yhteys-/vastuuhenkilö. Em. ei tarkoita, että jäsenyhdistysten henkilöjäsenet alkavat järjestämään omia polttari-, yritys- tms. tapahtumia ampumarata-alueella.

Harjoitustapahtumissa tulee huolellisesti noudattaa turvaväleistä sekä hygieniasta annettuja ohjeita ja suosituksia. Tervettä harkintaa suositellaan yleisesti ulkoillessa tapahtuvissa niistämis- sekä syljeskelyrituaaleissa.

Ampumaratayhdistyksen paikallisiin jäsenyhdistyksiin kuulumattomien henkilöiden sekä muiden vieraiden pääsyä radalle rajoitetaan edelleen. Eli ei uusia jäsenyhdistyksiin kuulumattomien käyttömaksuja tai vierasmaksuja. Ja tämä tarkoittaa myös sitä, ettei harjoituksiin liittymättömiä henkilöitä tuoda rata-alueelle.

Hirvi- tai karhukokeita ei 2020 järjestetä Munkkalan ampumaradalla. Ratayhdistyksen hallitus seuraa tilannetta harjoituskäytäntöjen osalta sekä tietysti valtakunnallisia suosituksia sekä muita viranomaismääräyksiä ja on valmis toimimaan lyhyelläkin varoajalla niiden osalta.