Munkkalan ampumaradan käyttörajoitukset

Ampumaratayhdistyksen hallitus päätti 16.9.2020 kokouksessaan jatkaa radankäytönrajoituksia – jatkona jo 22.3.2020 sekä 26.5.2020 tehdyille päätöksille. Jäsenyhdistysten järjestämät tilaisuudet, jotka on ilmoitettu ja merkitty toimintakalenteriin voidaan järjestää – edellyttäen tilaisuudella olevan nimetty yhteyshenkilö joka toimii myös valvojana.

Yksittäisten harrastajien oma harjoittelu on sallittua edellyttäen vuosimaksuasioiden olevan kunnossa. Omia tilaisuuksia ei järjestetä yksittäisten käyttäjien toimesta eikä radalle tuoda vieraita mukana. Uusia paikallisyhdistyksiin kuulumattomia vuosimaksun maksavia käyttäjiä ei edelleenkään oteta Munkkalaan eikä päiväkohtainen vierasmaksukäytäntö ole voimassa.

Munkkalan ampumaradalla halutaan ylläpitää PAIKALLISTEN harrastastajien harjoittelumahdollisuuksia COVID-19 rajoituksista huolimatta. Suojamaskien käyttöä suositellaan kaikissa tilanteissa joissa turvaetäisyyksiä ei pystytä täysin noudattamaan vaikka kyseessä onkin ulkorata. Esim ampumakatoksissa ja hirvikopeissa kannattaa maskinkäyttösuositusta noudattaa.